21 Ağustos 2016 Pazar

Ultrasurf Nasıl İndirilir?

Ultrasurf'un çok işlevli ve oldukça az yer kaplayan bir program olduğuna değinmiştik. Bu yazımızda ultrasurf nasıl indirilir, kurulumu nasıl yapılır sizlere anlatacağız.

Ultrasurf programı her şeyden öte bir ihtiyaç her bilgisayar için. Ultrasurf kurulumu basit olan bir program. Kurulum aşamalarını sizlere aktaracağız.

Ultrasurf nasıl indirilir
Ultrasurf Nasıl İndirilir?


Ultrasurf Nasıl İndirilir?

Jetindir teknoloji ve program blogumuza girerek ultrasurf programını indirebilirsiniz. Ultrasurf indirmek için sitemiz üzerinden en çok indirilenler kısmından ya da ultrasurf diye aratarak ultrasurf indir olarak programı kolay bir şekilde bulabilirsiniz. 

Ardından yapmanız gerekenler oldukça basit. Ultrasurf programı sayfasına gelerek hemen indir yazan buton vasıtasıyla bilgisayarınıza indirme işlemini yapabilmek mümkün. Hemen sonra ise indirdiğiniz zip dosyasını bilgisayarınızın masaüstüne çıkarın. Bir sonraki işlemimiz ise çıkarmış olduğumuz klasörde bulunan ".exe" uzantılı olarak görünen ultrasurfu çalıştırmak. Burada programı çalıştır deyip işlemi gerçekleştirdikten sonra kendiliğinden IE sekmesi açılacak. Bu kısımdan sonra yapmanız gereken ise bilgisayar ekranınızın alt sağ köşe yerinde bulunan kilit sembolünü görmek. Bu sembolü gördüğünüz zamanlarda açılan sayfa üzerinden internet üstünden kolaylıkla surf yapabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder