20 Ağustos 2016 Cumartesi

Ultrasurf Nedir?

Ultrasurf Nedir?
Ultrasurf çeşitli ülkelerde uygulanan birtakım internet sansürlerine ve yasaklarına yönelik olarak üretilmiş olan bir programdır. Yasaklı sitelere girmek konusunda yardımcı olan ve çok işe yarayan çok işlevli bir programdır ultrasurf.
Ultrasurf Nedir
Ultrasurf Nedir?

Ultrasurf Programı Artıları
Bilgisayarınızda mutlaka kurulu olması gereken programlardandır. Ultrasurf sayesinde internette gezinti daha rahat ve daha kolay hale gelmektedir. Ultrasurf programı oldukça kolay kurulumu olan ve gayet de kullanışlı bir programdır. Dolayısıyla basit bir şekilde kurduktan sonra rahatça kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Üstelik ultrasurf programı boyut olarak da öyle fazla yer kaplayan bir program değildir. Aksine oldukça az yer kaplayan çok işlevli bir programdır. 
Ultrasurf Kullanımı
Ultrasurf bilgisayar üzerinden bütün web sitelerine kolay şekilde erişim sağlar.  Internet Explorer ya da Firefox aracılığıyla rahat bir şekilde erişim imkânı sunuyor. Şayet başka tarayıcılar vasıtasıyla kullanmak isterseniz de alternatif bir yöntem mevcut. Bunun için yapmanız gereken program içerisinde yer alan Proxy - Vekil Sunucu'lar yerine "127.0.0.1" ve 9666 portlarını tanıtmak. Yazımızda ultrasurf nedir ve ultrasurf programı işlevlerine değindik. Yazımızın sizlere yardımcı olacağını umuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder